Coneixements informàtics avançats de l’entorn Windows i Macintosh: programari general (Word, Excel, Access, PowerPoint, Acrobat, Photoshop); programari específic de periodisme i edició en paper, web i vídeo (QuarkXpress, Pagemaker, FreeHand, Dreamweaver, InDesign i Final Cut Studio).

– Curs Educat 1×1: eines per enriquir els continguts digitals impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Març del 2011).

– Curs Creació d’aplicacions per a mòbils amb iPhone, a la Casa Golferichs. (Març del 2011).

– Curs Creació d’e-books interactius impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Març del 2011).

– Curs Introducció al màrqueting on line: promociona el teu producte a Internet impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Claus per innovar la metodologia impartit per la Universitat de Barcelona (IL3). (Febrer del 2011).

– Curs Crea el teu portal de comerç electrònic (2): practica amb una eina d’e-commerce impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Crea el teu portal de comerç electrònic (1): el projecte de venda on line impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Avança en l’ús del Dreamweaver impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Juny del 2006).

Curs del nivell K (correcció de textos orals i escrits) a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (Febrer-juny del 1998.)

– Curs Teoria i pràctica de la traducció castellà-català a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (1999.)

– Curs Correcció per a correctors a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (2000.)

Català i castellà, coneixements superiors.

Nivell mitjà d’anglès.

Coneixements informàtics avançats de l’entorn Windows i Macintosh: programari general (Word, Excel, Access, PowerPoint, Acrobat, Photoshop); programari específic de periodisme i edició en paper, web i vídeo (QuarkXpress, Pagemaker, FreeHand, Dreamweaver i Final Cut Studio).

Curs del nivell K (correcció de textos orals i escrits) a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (Febrer-juny del 1998.)

Curs de Teoria i pràctica de la traducció castellà-català a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (1999.)

Curs de Correcció per a correctors a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (2000.)

Curs Avança en l’ús del Dreamweaver impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Juny del 2006).

Curs Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

Curs Introducció al màrqueting on line: promociona el teu producte a Internet impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

Curs Claus per innovar la metodologia impartit per la Universitat de Barcelona (IL3). (Febrer del 2011).

Be Sociable, Share!