Formació complementària

Coneixements informàtics avançats de l’entorn Windows i Macintosh: programari general (Word, Excel, Access, PowerPoint, Acrobat, Photoshop); programari específic de periodisme i edició en paper, web i vídeo (QuarkXpress, Pagemaker, FreeHand, Dreamweaver, InDesign i Final Cut Studio).

– Curs Educat 1×1: eines per enriquir els continguts digitals impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Març del 2011).

– Curs Creació d’aplicacions per a mòbils amb iPhone, a la Casa Golferichs. (Març del 2011).

– Curs Creació d’e-books interactius impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Març del 2011).

– Curs Introducció al màrqueting on line: promociona el teu producte a Internet impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Claus per innovar la metodologia impartit per la Universitat de Barcelona (IL3). (Febrer del 2011).

– Curs Crea el teu portal de comerç electrònic (2): practica amb una eina d’e-commerce impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Crea el teu portal de comerç electrònic (1): el projecte de venda on line impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

– Curs Avança en l’ús del Dreamweaver impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Juny del 2006).

Curs del nivell K (correcció de textos orals i escrits) a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (Febrer-juny del 1998.)

– Curs Teoria i pràctica de la traducció castellà-català a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (1999.)

– Curs Correcció per a correctors a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (2000.)

Català i castellà, coneixements superiors.

Nivell mitjà d’anglès.

Coneixements informàtics avançats de l’entorn Windows i Macintosh: programari general (Word, Excel, Access, PowerPoint, Acrobat, Photoshop); programari específic de periodisme i edició en paper, web i vídeo (QuarkXpress, Pagemaker, FreeHand, Dreamweaver i Final Cut Studio).

Curs del nivell K (correcció de textos orals i escrits) a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (Febrer-juny del 1998.)

Curs de Teoria i pràctica de la traducció castellà-català a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (1999.)

Curs de Correcció per a correctors a l’Escola de Català de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. (2000.)

Curs Avança en l’ús del Dreamweaver impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Juny del 2006).

Curs Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

Curs Introducció al màrqueting on line: promociona el teu producte a Internet impartit pel Cibernàrium, de l’Ajuntament de Barcelona. (Febrer del 2011).

Curs Claus per innovar la metodologia impartit per la Universitat de Barcelona (IL3). (Febrer del 2011).

Be Sociable, Share!

About the Author