Altres

Membre del Comitè Científic del congrés/festival internacional E-Poetry 2009, Universitat de Barcelona. (2009.)

– Membre del jurat del 2n, 3r, 4t i 5è Premi Internacional de Literatura Digital Ciutat de Vinaròs. (2006-2009.)

– Membre de la secretaria del Congrés Maquiavel a Espanya / Espanya a Maquiavel, Universitat de Barcelona. (2009.)

– Membre del Consell Editorial de la revista Digithum, les humanitats en l’era digital. (2006.)

– Membre del Jurat del Concurs de Narracions Curtes per a la Igualtat de Gènere, convocat per la Regidoria d’Igualtat Dona-Home de l’Ajuntament de Sabadell. (2007-2008.)

– Participació en el workshop “Le DESE (Doctorat d’Études Supérieures Européenne). Les littératures de L’Europe unie et les études littéraires en ligne”, Barcelona 23-24 de febrer de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya, entre el grup de recerca Hermeneia de la UOC i DESE de la Università de Bologna.

– Participació en el workshop “La enseñanza virtual en los estudios de literatura. El ejemplo de la UOC”, Barcelona 13 de desembre de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya, entre el grup de recerca Hermeneia de la UOC i Jaime Alejandro Rodríguez Ruiz de la Pontificia Universidad Javeriana, Bogotà (Colòmbia).

– Participació en el workshop “Creació de la xarxa temàtica espanyola en estudis literaris i tecnologies digitals”, Barcelona 16 de desembre de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya.

– Avaluador extern del treball final de carrera de Montserrat Llombart Corbella: “A la recerca d’un lector perdut”  [consultora: Isabel Moll (UOC) / tutor: Joan Elies Adell (UOC)] llegit el 29-06-06.

– Membre del comitè executiu del Seminari Internacional “Els estudis literaris en el marc europeu: Looking Ahead”, celebrat a la Universitat Oberta de Catalunya. (14-16 de desembre de 2006.)

Be Sociable, Share!

About the Author