Activitat professional

– Des de 2009. Dissenyador i responsable de comunicació d’Arreu [dw] Disseny Web.

– 2012. Editor multimèdia a Hemes Editora General (segells Castellnou i Almadraba).

– 2010-2012. Professor de secundària (llengua i literatura catalana).

– 2010. Professor del Màster en Literatura en l’Era Digital (Universitat de Barcelona – IL3)

– 2010. Investigador en la Universitat de Barcelona, en el grup de recerca Hermeneia.

– Gener 2006 – març 2009. Professor, tutor i ajudant de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya.

– 2006: Corrector dels suplements Sortim i Plaers del diari Avui.

– Març 2005 – gener 2006. Tècnic de Màrqueting i Comunicació del CIDEM. Funcions: a més de les anteriors, gestió i realització de projectes de comunicació web (butlletí institucional, sala de comunicació en línia).

– Desembre 2003 – març 2005. Tècnic de Màrqueting i Comunicació del CIDEM. Funcions: gestió dels continguts del web; redacció de convocatòries, notes de premsa, informes i documentació diversa, i tasques de promoció i relacions amb els mitjans de comunicació dins del Departament de Màrqueting i Comunicació. Coordinador, redactor i maquetador de documentació (estudis, fullets, CD, etc.) per a la seva publicació. Coordinador de col·laboracions amb programes com Punt Omega (Canal 33), Mercats (RAC 1) i Economia i Empresa (Catalunya Ràdio).

– Setembre 1999 – desembre 2003. Assessor lingüístic del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. Funcions: resolució de consultes puntuals i responsable de la qualitat lingüística de l’empresa; correcció lingüística i tipogràfica de textos interns i externs, dossiers, publicacions, galerades i proves; maquetació; traducció català-castellà i castellà-català; coordinador de traduccions i d’edicions amb serveis externs, així com del lloc web de l’empresa.

– Maig 1999 – setembre 1999. Corrector al grup editorial AMD & ARTS (Primeramà, Primer Equip, Mercat Laboral, etc.).

– Setembre 1995 – octubre 1997. A l’empresa Estratel a cinc campanyes per a Telefònica, la Cambra de Comerç i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Tasques de supervisió de la feina realitzada per un grup de vint teleoperadors, gestió de la recepció de dades per part del client i atenció a consultes telefòniques.

Be Sociable, Share!

About the Author