Euromania: projecte multilingüe per als nens

Euromania: projecte multilingüe per als nens

El projecte Euromania ha elaborat un material de treball per a una iniciació dels nois i noies en la família de les llengües romàniques (portuguès, francès, italià, romanès, occità, castellà i català).

És un material innovador tant en l’aprenentatge de llengües com en la presa de consciència de l’alumnat en el multilingüisme i en la capacitat d’intercomunicació amb parlants d’altres llengües que formen part de la mateixa família.

L’Euromania és un mètode que consta d’un dossier per a l’aprenentatge multilingüe de les àrees i està adreçat a l’alumnat amb edats entre els 8 i els 12 anys. L’objectiu és construir el saber o el saber fer en el context de la intercomprensió de les llengües romàniques.

El web de difusió del projecte inclou un seguit d’articles, treballs i conferències.

Be Sociable, Share!

About the Author