Cercador de les biblioteques públiques a la butxaca

Cercador de les biblioteques públiques a la butxaca
La Generalitat (Departament de Cultura) acaba de fer pública una aplicació per a suports mòbils que permet realitzar consultes en els fons de 142 biblioteques públiques i 2 bibliobusos incorporats a Argus, el Catàleg de biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.
Permet consultar la localització de més de 4.700.000 documents corresponents a 700.000 títols diferents. Els usuaris registrats a Argus, a més a més, poden efectuar les mateixes operacions des del seu mòbil que fins ara ja es podien fer per Internet:
– Cercar al catàleg
– Veure el seu propi registre d’usuari
– Reservar documents
– Veure els documents que té en préstec
– Renovar documents prestats
– Veure el seu historial de préstec (si el té activat)
Accedeix a l’aplicació des d’aquí o des del codi QR:
Es pot accedir a l’aplicació des: teclejant en el navegador del mòbil l’adreça url: http://m.argus.biblioteques.gencat.cat/

La Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) acaba de fer pública l’aplicació per a suports mòbils que permet realitzar consultes en els fons de 142 biblioteques públiques i 2 bibliobusos incorporats a Argus, el Catàleg de biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.

Es pot consultar la localització de més de 4.700.000 documents corresponents a 700.000 títols diferents. Els usuaris registrats a Argus, a més a més, poden efectuar les mateixes operacions des del seu mòbil que fins ara ja es podien fer per Internet:

– Cercar al catàleg

– Veure el seu propi registre d’usuari

– Reservar documents

– Veure els documents que té en préstec

– Renovar documents prestats

– Veure el seu historial de préstec (si el té activat)

Accedeix a l’aplicació des d’aquí o des del codi QR:

qr_argus

Be Sociable, Share!

About the Author