Els trobadors catalans en línia

Els trobadors catalans en línia

L’Institut d’Estudis Catalans i la Union Académique Internationale promouen la publicació del Corpus des Troubadours amb la ferma voluntat d’oferir una edició fiable del conjunt de la producció trobadoresca, dispersa sovint en volums diversos i de difícil accés. Entre d’altres, autors com Cerverí de Girona, Guillem de Cabestany, Guiruart Riquer.

Per això que han creat el web Corpus des Troubadours, preparat per a reproduir, per als investigadors i els lectors interessats, totes aquelles edicions encara vigents o útils per al treball filològic.

No perdeu l’oportunitat de navegar pels textos i pels documents que els acompanyen. A més d’una edició acurada, els versos s’acompanyen d’estudis i introduccions, explicació métrica, bibliografía, testimonis, aparat crític, traduccions dels poemes i notes diverses.

Be Sociable, Share!

About the Author