Educar amb tecnologia

Educar amb tecnologia

El programa Redes, d’Eduard Punset, va tractar de com “Aprender mejor de forma diferente”. Explorava noves vies d’ensenyament i aprenentatge que sorgeixen, especialment, per la introducció de les noves tecnologies en les aules.

Aquí podeu veure l’emissió.

Sens dubte, es tracta d’un acostament molt interessant i engrescador. Ara bé, en aquests casos cal saber diferenciar entre la teoria i la pràctica, entre la potencialitat i la realitat, entre la voluntat i la possibilitat. És a dir, plantejar la reforma de l’aprenentatge i l’ensenyament amb la introducció de les noves tecnologies és molt interessant, però com ha demostrat el pla del Govern Educat 1×1, ha estat tot un fracàs:

– L’ordinador a l’aula no és la solució per a la millora en l’ensenyament. Només una eina, com el bolígraf, la pissara i el paper.

– El professorat no sap com fer servir la tecnologia per educar.

Be Sociable, Share!

About the Author