Manual de documetació administrativa

Manual de documetació administrativa

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua acaba de publicar en línia el Manual de documetació administrativa.

D’aquesta mamera, l’Acadèmia inicia la publicació de la col·lecció “Manuals”, “que pretén abordar la problemàtica específica que presenten determinats llenguatges sectorials. L’objectiu d’esta nova col·lecció és ajudar a trobar solucions als professionals de diversos àmbits, i no prescriure l’aplicació d’unes tesis determinades”.

A més d’un seguit de models de documets administratius, dels quals s’expliquen els criteris generals, la fraseologia, l’estructura i se’n donen exemples, l’obra incorpora (sota l’epígraf d'”Orientacions lingüístiques”) tot un manual d’estil (ús de majúscules, abreviacions, tipologies de lletres, signes de putuació, criteris de traducció…).

Be Sociable, Share!

About the Author